Stuvo Vives Noord, Brugge (Belgium)

Back to project list
Previous Previous
Stuvo Vives Noord, Brugge (Belgium)
NextNext
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1122515_retouches_cmyk_300max_83860.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133221_retouches_cmyk_300max_83861.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133224_83862.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133228_83863.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133231_83864.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133237_83865.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133238_83866.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000086/p1133244_83867.hd8
  • Location : Belgium
  • Architects : Gino Debruyne & Architecten
  • Technique(s) : VMZINC Shingles
  • Aspect(s) : AZENGAR
  • Contractors : Dakwerken Vansteelandt
  • Copyright : JUMP PICTURE
Share
Partager vmzinc sur facebook Linkedin Pinterest Google+