Stonehenge Visitors Centre, Wiltshire (UK)

Back to project list
Previous Previous
Stonehenge Visitors Centre, Wiltshire (UK)
NextNext
  • images/projects/images/HD/00000000044/27992.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000044/27993.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000044/27994.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000044/28007.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000044/28008.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000044/28009.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32029.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32030.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32031.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32032.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32033.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000048/32034.hd8
  • Location : United Kingdom
  • Architects : Denton Corker Marshall, London
  • Technique(s) : VMZINC Composite
  • Aspect(s) : QUARTZ-ZINC
  • Copyright : peter cook photographes & james o. davies
Share
Partager vmzinc sur facebook Linkedin Pinterest Google+